Νέα

16 Μαΐου 2016

Η Bridgestone και η Aston Martin φιλοξενούν την πρώτη εμπειρία οδήγησης DB11

Η Bridgestone και η Aston Martin υποδέχτηκαν περίπου 20 καλεσμένους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, συνολικά από 11 χώρες, στη Ρώμη, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δοκιμών της Bridgestone στην Aprilia, για την πρώτη εμπειρία οδήγησης του νέου μοντέλου DB11 αμέσως μετά την πρώτη παρουσίαση της DB11, που έγινε στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στη Γενεύη.


12 Μαΐου 2016

Η Bridgestone επεκτείνει την κορυφαία συνεργασία

Νέα μοντέλα BMW με πρώτη τοποθέτηση ελαστικά Bridgestone


12 Απριλίου 2016

Η BRIDGESTONE στη BAUMA

Το περίπτερο της Bridgestone στην έκθεση της Bauma προσέλκυσε περισσότερους από 580.000 επισκέπτες από 200 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών, που προσφέρει η κορυφαία εταιρία ελαστικών στον κόσμο.


31 Μαρτίου 2016

Η BRIDGESTONE ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ GENERAL MOTORS ΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015

Η Bridgestone, η πρώτη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, τιμήθηκε από τη General Motors (GM) με το 2015 Ετήσιο Βραβείο Προμηθευτή.


28 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και σας κάνει δώρο τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας, μέσα από διαγωνισμό που διοργανώνει στο Facebook.


24 Φεβρουαρίου 2016

Η Bridgestone ψηφίστηκε “Κατασκευαστής Ελαστικών της Χρονιάς”

“Όλοι μας στη Bridgestone είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση. Η έρευνα, η εξέλιξη και η καινοτομία βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας, είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα βιώσιμο μέλλον” δήλωσε ο κος Minardi κατά την ομιλία παραλαβής.


17 Δεκεμβρίου 2015

Χορός χορηγιών…

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ στηρίζει τους προσφιλείς κα δημοφιλείς χώρους της αυτοκίνησης, του αθλητισμού, αλλά και της…διασκέδασης, αναλαμβάνοντας αποκλειστικές χορηγίες με την σφραγίδα των ελαστικών Bridgestone.


19 Μαΐου 2015

To Bridgestone Turanza T001 κερδίζει την περίφημη διάκριση “Πολύ Καλό” από την ADAC και το Autozeitung στη Γερμανία

Από τα 33 ελαστικά που δοκιμάστηκαν σε δύο διαστάσεις, το Turanza T001 ήταν ένα από τα ελάχιστα που έλαβαν την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση “πολύ καλό” από τη Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου.