ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Σπορ στυλ ή σταθερή μετακίνηση με το μεγάλο σας scooter; Με τα νέα Battlax Scooter SC2 και SC2 Rain δεν γίνεται κανένας συμβιβασμός!

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο¹, εφάρμοσε τις κορυφαίες τεχνολογίες ελαστικών Battlax για μοτοσικλέτες προκειμένου να αναβαθμίσει το διαστασιολόγιο ελαστικών για scooter.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2018, οι αναβάτες των μεγάλων scooter θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Battlax Scooter SC2, το σπορ ελαστικό, και το Battlax Scooter SC2 Rain, το καθημερινό ελαστικό touring για τα μεγάλα scooter.

Ο Nico Thuy, Διευθυντής Ευρώπης – Τμήμα Μοτοσικλέτας, Bridgestone EMEA, εξηγεί: “Η Bridgestone πλησίασε ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των καταναλωτών και ανέπτυξε δύο εκδοχές του νέου ελαστικού Battlax για scooter προκειμένου να ταιριάζει με τη διαφορετική χρήση και το στυλ οδήγησης. Και εφαρμόζοντας τη ναυαρχίδα των τεχνολογιών μας για τα ελαστικά Battlax και στις δύο εκδοχές, τα Battlax Scooter SC2 και SC2 Rain υπόσχονται στους αναβάτες ασυναγώνιστες επιδόσεις.”

Battlax Scooter SC2: το σπορ ελαστικό για μεγάλα scooter

Το Battlax Scooter SC2 εστιάζει στις επιδόσεις στο στεγνό και εξελίχθηκε με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες του Battlax Hypersport S21. Οι αναβάτες θα εκτιμήσουν το γεγονός πως το συνολικό πακέτο που προσφέρει το SC2 αναδεικνύει την ευκολία και την απόλαυση της οδήγησης ενός sport scooter.

Ο supersport σχεδιασμός πέλματος στο εμπρόσθιο και το οπίσθιο πέλμα του SC2 παρέχουν βέλτιστη ακαμψία, επιφάνεια επαφής και επιδόσεις πρόσφυσης, με νέες επιλεγμένες συνθέσεις γόμας για εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό σε όλα τα εύρη θερμοκρασιών. Στο πίσω ελαστικό, η σύνθεση της διπλής γόμας (3LC) του πέλματος2 προσφέρει στους αναβάτες το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: υψηλή πρόσφυση και αίσθηση επαφής στις στροφές από τη γόμα στους ώμους και αντίσταση στην φθορά από τη γόμα στο κέντρο του ελαστικού, με μέγιστες επιδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ελαστικού.

Battlax SC2 Rain: καθημερινό ελαστικό touring, ασφαλές και σίγουρο στο βρεγμένο.

Το Battlax Scooter SC2 Rain παρέχει εξαιρετική έλξη και χειρισμό στο βρεγμένο, υποστηρίζοντας τους αναβάτες των scooter στην καθημερινή τους οδήγηση. Η εξέλιξη βασίζεται στις τεχνολογίες που εισήγαγε το νέο ελαστικό Battlax Sport Touring T31, υποσχόμενο ασφαλή και σίγουρη οδήγηση, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Τόσο το εμπρόσθιο όσο και το οπίσθιο ελαστικό SC2 Rain χρησιμοποιούν τον sport touring σχεδιασμό πέλματος του Battlax T31, ο οποίος σχεδιάστηκε για να εξισορροπήσει την σταθερότητα στις ευθείες και την απόκριση στον χειρισμό. Οι επιδόσεις στο βρεγμένο ενισχύονται λόγω της υψηλότερης αναλογίας των αυλακώσεων που βελτιώνει την απομάκρυνση του νερού και από τις νέες συνθέσεις της γόμας με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, που προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση πρόσφυσης στις κρύες και βρεγμένες επιφάνειες.

Η διπλή γόμα (3LC) του οπίσθιου πέλματος3 παρέχει υψηλή πρόσφυση και αίσθηση επαφής στις στροφές εξαιτίας της γόμας στους ώμους και αντίσταση στην φθορά στην περιοχή του κέντρου, με μέγιστες επιδόσεις σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Το Battlax Scooter SC2 διατίθεται σε 2 διαστάσεις εμπρός και πίσω, ενώ το SC2 Rain σε 1 εμπρός και 3 πίσω.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα Bridgestone και τις μοτοσικλέτες; Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram and visit www.grippingstories.com and www.bridgestone.gr.

 

1 Με βάση τις πωλήσεις ελαστικών του 2016. Πηγή: Tire Business 2017 – Παγκόσμια Κατάταξη Εταιριών Ελαστικών.

2 Η κατασκευή 3LC εξαρτάται από τις διαστάσεις.

3 Η κατασκευή 3LC εξαρτάται από τις διαστάσεις.

Σπορ στυλ ή σταθερή μετακίνηση με το μεγάλο σας scooter; Με τα νέα Battlax Scooter SC2 και SC2 Rain δεν γίνεται κανένας συμβιβασμός!

Πληροφορίες
Βιβή Σταμπέλου 
210 8196954
vstampelou@elastrak.gr

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επίκαιρα νέα και φωτογραφικό υλικό, ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και επισκεφθείτε μας στις ιστοσελίδες μας www.bridgestone.gr και www.elastrak.gr

Η Bridgestone EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αποτελεί θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, της μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Bridgestone EMEA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Σε ολόκληρη την περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και σχετικά με τα ελαστικά, ένα βασικό Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης και ένα πεδίο δοκιμών Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone EMEA πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και σε όλο τον κόσμο.