ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Νέο Battlax Adventure A41

Ετοιμαστείτε για έναν νέο τρόπο εξερεύνησης!

Νέο Battlax Adventure A41 

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο1, εξέλιξε την τεχνογνωσία Battlax δρόμου στην κατηγορία Adventure, με την παρουσίαση του Battlax Adventure A41.

Για τους αναβάτες που ταξιδεύουν στον δρόμο και αγαπούν την εξερεύνηση, το Adventure A41 προσφέρει κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο, άνετο και σίγουρο χειρισμό που θα τους βοηθήσει να πάνε όπου θέλουν, σε όλες τις συνθήκες. Το νέο πακέτο του Battlax Adventure A41 περιλαμβάνει την τεχνολογία διπλής γόμας (3LC) της Bridgestone στο εμπρόσθιο και οπίσθιο πέλμα2, παρέχοντας ισορροπία μεταξύ του κορυφαίου χειρισμού και της αντίστασης στην φθορά, καθώς και μία τεχνολογία cap & base και μία επιπλέον σκληρή γόμα κάτω από την κύρια στην περιοχή των ώμων που βελτιώνει την σταθερότητα στις στροφές3.

Νέα σύνθεση γόμας της Bridgestone, που παρέχει μεγαλύτερη πρόσφυση στις χαμηλές θερμοκρασίες και το βρεγμένο, συνδυάζεται με έναν σχεδιασμό πέλματος με μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων στην περιοχή των ώμων, για βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού. Ο σχεδιασμός πέλματος με τα φαρδιά μπλοκ παρέχει την απαραίτητη ακαμψία για σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και τις στροφές.

Οι εσωτερικές δοκιμές δείχνουν στους adventure αναβάτες τι μπορεί να κάνει το A41 σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες: ο γύρος πίστας δοκιμών Bridgestone στο βρεγμένο καταγράφηκε γρηγορότερος κατά 8% σε σχέση με τον προκάτοχο A40.

Επίσης, η μεγάλη επιφάνεια επαφής (5% μεγαλύτερη από το A40) παράγει μεγαλύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης, συμβάλλοντας στην επίτευξη ανώτερης πρόσφυσης τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο, με την ίδια διάρκεια ζωής με το προηγούμενο ελαστικό περιπέτειας.

Το Battlax Adventure A41 διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2018 με πλήρες διαστασιολόγιο 7 μπροστινές διαστάσεις και 9 πίσω για μοτοσικλέτες δρόμου.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα Bridgestone και τις μοτοσικλέτες; Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram and visit www.grippingstories.com and http://www.bridgestone.gr

 

1 Με βάση τις πωλήσεις ελαστικών του 2016. 2 Πηγή: Tire Business 2017 – Παγκόσμια Κατάταξη Εταιριών Ελαστικών.
2 Η κατασκευή 3LC εξαρτάται από τις διαστάσεις.
3 Όλα τα συγκριτικά είναι σε σχέση με τον προκάτοχο A40.

 

Νέο Battlax Adventure A41 

 

Πληροφορίες 
Βιβή Σταμπέλου 
210 8196954 
vstampelou@elastrak.gr

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επίκαιρα νέα και φωτογραφικό υλικό, ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και επισκεφθείτε μας στις ιστοσελίδες μας www.bridgestone.gr και www.elastrak.gr

Η Bridgestone EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αποτελεί θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, της μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Bridgestone EMEA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Σε ολόκληρη την περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και σχετικά με τα ελαστικά, ένα βασικό Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης και ένα πεδίο δοκιμών Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone EMEA πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και σε όλο τον κόσμο.