Ελαστικα αυτοκινητων, 4x4 & ημιφορτηγων

Βρείτε το κατάλληλο ελαστικό Bridgestone για το αυτοκίνητό σας

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Έχετε τον Πλήρη Έλεγχο, Ακόμα Και Μια Βροχερή Ημέρα
Το Turanza είναι ένα θερινό ελαστικό premium τουρισμού που προσφέρει στους οδηγούς αίσθηση σιγουριάς και τον έλεγχο για ασφαλή ταξίδια, σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Blizzak

Το Blizzak είναι χειμερινό ελαστικό για ήπιες, μέτριες και ακραίες χειμερινές συνθήκες. Οι οδηγοί μπορούν να εμπιστεύονται την ασφάλεια του Blizzak στον απρόβλεπτο χειμερινό καιρό.

Weather Control

Ασφαλή ταξίδια, κάθε εποχή
Το Weather Control είναι ένα ελαστικό premium για όλες τις εποχές που συνδυάζει χαρακτηριστικά θερινού και χειμερινού ελαστικού, για ανώτερες επιδόσεις και άνεση όλο το χρόνο.

Potenza

Διατηρειστε τον ελεγχο Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας
Τα Potenza είναι η ειδική σειρά της Bridgestone για μοντέλα υψηλών επιδόσεων. Άριστη σταθερότητα σε στροφές και ευθεία και φρενάρισμα σε στεγνό, για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Dueler

Το Dueler είναι ελαστικό δρόμου και εκτός δρόμου, ανθεκτικό για κάθε διαδρομή. Ένα στιβαρό ελαστικό, με άριστα χαρακτηριστικά, που προστατεύει τον οδηγό σε δύσκολο έδαφος και καιρό.

Ecopia

Κορυφαία οικονομία καυσίμου, πρόσφυση σε βρεγμένο
Το Ecopia δίνει προτεραιότητα στην οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης για μεγαλύτερη οικονομία και άνετο ταξίδι.

Duravis

Πάρτε τον έλεγχο των διαδρομών σας, προωθήστε την επιχείρησή σας
Το Duravis είναι η έξυπνη επιλογή για εμπορικούς στόλους και ιδιωτικά βαν. Μειώστε το κόστος, μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα και διατηρήστε τον έλεγχο όλο το χρόνο με τα ίδια ελαστικά.

General Use

Τα ελαστικά General Use επιτυγχάνουν τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης. Προσφέρουν αξιόπιστες επιδόσεις, υψηλή χιλιομετρική απόδοση και ομαλό, αθόρυβο ταξίδι.

ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο μέσω ταχυδρομικού κωδικού ή πόλης.

This image shows an empty road in a green landscape.