Ελαστικα αυτοκινητων, 4x4 & ημιφορτηγων

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.
Turanza
Έχετε τον Πλήρη Έλεγχο, Ακόμα Και Μια Βροχερή Ημέρα
Το Turanza είναι ένα θερινό ελαστικό premium τουρισμού που προσφέρει στους οδηγούς αίσθηση σιγουριάς και τον έλεγχο για ασφαλή ταξίδια, σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.
Blizzak
Το Blizzak είναι χειμερινό ελαστικό για ήπιες, μέτριες και ακραίες χειμερινές συνθήκες. Οι οδηγοί μπορούν να εμπιστεύονται την ασφάλεια του Blizzak στον απρόβλεπτο χειμερινό καιρό.
Weather Control
Ασφαλή ταξίδια, κάθε εποχή
Το Weather Control είναι ένα ελαστικό premium για όλες τις εποχές που συνδυάζει χαρακτηριστικά θερινού και χειμερινού ελαστικού, για ανώτερες επιδόσεις και άνεση όλο το χρόνο.
Potenza
Διατηρειστε τον ελεγχο Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας
Τα Potenza είναι η ειδική σειρά της Bridgestone για μοντέλα υψηλών επιδόσεων. Άριστη σταθερότητα σε στροφές και ευθεία και φρενάρισμα σε στεγνό, για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.
Dueler
Το Dueler είναι ελαστικό δρόμου και εκτός δρόμου, ανθεκτικό για κάθε διαδρομή. Ένα στιβαρό ελαστικό, με άριστα χαρακτηριστικά, που προστατεύει τον οδηγό σε δύσκολο έδαφος και καιρό.
Ecopia
Κορυφαία οικονομία καυσίμου, πρόσφυση σε βρεγμένο
Το Ecopia δίνει προτεραιότητα στην οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης για μεγαλύτερη οικονομία και άνετο ταξίδι.
Duravis
Πάρτε τον έλεγχο των διαδρομών σας, προωθήστε την επιχείρησή σας
Το Duravis είναι η έξυπνη επιλογή για εμπορικούς στόλους και ιδιωτικά βαν. Μειώστε το κόστος, μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα και διατηρήστε τον έλεγχο όλο το χρόνο με τα ίδια ελαστικά.
General Use
Τα ελαστικά General Use επιτυγχάνουν τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης. Προσφέρουν αξιόπιστες επιδόσεις, υψηλή χιλιομετρική απόδοση και ομαλό, αθόρυβο ταξίδι.

Που θα προμηθευτειτε τα ελαστικα Bridgestone

Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο μέσω ταχυδρομικού κωδικού ή πόλης.

Εύρεση αντιπροσώπουΕύρεση αντιπροσώπου
This image shows an empty road in a green landscape.