Ελαστικά Μοτοσικλέτας

Αναζήτηση του ιδανικού ελαστικού Bridgestone για τη μοτοσικλέτα σας

Αυτή η εικόνα δείχνει τους αναβάτες να στέκονται δίπλα στις μοτοσικλέτες τους με ελαστικά Bridgestone, ενώ ο ήλιος δύει.

Αγώνας

Εξαιρετικές επιδόσεις στην πίστα
Ελαστικά αγώνων παγκόσμιας κλάσης που περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό στην πίστα.

Sport

Εξαιρετική πρόσφυση εντός και εκτός πίστας
Γνωρίστε τις δυνατότητες της σπορ μοτοσικλέτας σας με Bridgestone. Αυτή η αποκλειστική σειρά εστιάζει στην πρόσφυση, στις επιδόσεις σε βρεγμένο και στη μείωση της φθοράς.

Touring

Άνετη οδήγηση που διαρκεί πολύ
Ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στο δρόμο με touring ελαστικά Bridgestone. Προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε βρεγμένο, καλό χειρισμό σε στεγνό και μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Scooter

Ιδανική επιλογή για οδήγηση στην πόλη
Περιηγηθείτε στην πόλη με εμπιστοσύνη με scooter ελαστικά Bridgestone. Ιδανικά για οδήγηση στην πόλη, αυτά τα ελαστικά είναι αξιόπιστα όλο το χρόνο και ανθεκτικά.

Custom

Εξειδικευμένα ελαστικά για μοτοσικλέτες
Αποκτήστε ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά Bridgestone που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε μοτοσικλέτας, ανεξάρτητα από την εξαιρετική χιλιομετρική απόσταση, τον χειρισμό ή την άνεση.

Adventure

Διαρκείς επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου
Είτε οδηγείτε άπειρα χιλιόμετρα κατά μήκος της χώρας είτε εξερευνάτε εκτός δρόμου, τα adventure ελαστικά Bridgestone είναι τα ιδανικά για κάθε ταξίδι.

Off Road

Ευπροσάρμοστο σε όλους τους τύπους εδάφους
Οι επιδόσεις, η ευελιξία και η τεχνολογία αιχμής επιτρέπουν στα off road ελαστικά Bridgestone να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε όλους τους τύπους εδάφους.

ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο μέσω ταχυδρομικού κωδικού ή πόλης.

Αυτή η εικόνα δείχνει έναν μηχανικό που ελέγχει την πίεση των ελαστικών μοτοσικλέτας Bridgestone.