Blizzak Lm-32

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Blizzak Lm-32

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
Ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις του χειμώνα με απόλυτη σιγουριά χάρη στη χειμερινή τεχνολογία αιχμής της Bridgestone. Τα Blizzak LM-32 και LM-32s παρέχουν εξαιρετικά επίπεδα κρατήματος σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών. Σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να οδηγείτε σε βρεγμένο, στεγνό και παγωμένο οδόστρωμα με απόλυτη σιγουριά.
Drag to rotate this tyre
  • Κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα και τις στροφές στο χιόνι και τον πάγο
  • Σχεδιασμένο για ημιφορτηγά
  • Απόλυτος χειρισμός σε όλες τις χειμερινές συνθήκες
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Τα πόλυγωνα (μπλοκ) και το σχεδιασμό με χειριστήριο (χειρολαβή) με τεχνολογία lamellen μεγιστοποιεί την πρόσφυση του πρόσφυγα, των προσθύρων για βελτιωμένη πρόσφυση σε χιονισμένο οδόστρωμα. Το φρέναρισμα στο βρεγμένο δρόμο γίνεται αποτελεσματικό με τη συμπεριφορά του συμπαγές χιονοπέδιο, το φρένο συμπαγές χιονοπέδιο και το σύμπαγμα συμπαγμένο σχέδιο, το οποίο αυξάνει την ασφάλεια στο υγρό.

 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εξελιγμένη κατασκευή με την ελαφριά κατασκευή ζώνης και το βελτιστοποιημένο προφίλ σκελετού μειώνει το συνολικό βάρος, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ

Νέα σύνθεση γόμας στην επιφάνεια με εξελιγμένη κατανομή πυριτίου, που προσφέρει κορυφαία αντίσταση στην φθορά, βελτιωμένες επιδόσεις στο βρεγμένο και μειωμένη αντίσταση κύλισης.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι τρισδιάστατες εγκοπές στην περιοχή των ώμων μειώνουν την παραμόρφωση των ώμων για καλύτερο έλεγχο και αξιοπιστία, ακόμα και με πολύ βαρύ φορτίο.