Blizzak Lm-80-evo

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ SUV / 4X4 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Blizzak Lm-80-evo

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ SUV / 4X4 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
Ανακαλύψτε τις πραγματικές συγκινήσεις του χειμώνα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση ή τις επιδόσεις. Το Blizzak LM-80 EVO έχει αναπτυχθεί ειδικά για να πληροί τις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών ισχυρών οχημάτων 4x4 και SUV όσον αφορά τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την απόκριση. Νιώστε τη διαφορά του εξαιρετικού χειρισμού και ελέγχου αυτού του ελαστικού στον πάγο και το χιόνι, καθώς και σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Για την απόλυτη εμπειρία χειμερινής οδήγησης.
Drag to rotate this tyre
  • Κορυφαίο κράτημα σε πάγο, χιόνι και λασπόχιονο
  • Εξαιρετικά ισορροπημένος χειρισμός στο βρεγμένο και το στεγνό οδόστρωμα
  • Αξιόπιστες, αποτελεσματικές επιδόσεις
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο μονής κατεύθυνσης σχεδιασμός πέλματος με την εξελιγμένη τεχνολογία lamellen προσφέρει αυξημένη έλξη και ισορροπημένο έλεγχο στις χειμερινές συνθήκες.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Βελτιωμένος χειρισμός στο στεγνό και το βρεγμένο. Λεπτότερες, άκαμπτες εγκοπές που ενισχύουν τον χειρισμό στο στεγνό και το βρεγμένο καθώς και τις επιδόσεις στο χιόνι και τον πάγο για αξιόπιστο φρενάρισμα, επιτάχυνση και στρίψιμο, λόγω της καλύτερης προσαρμογής τους.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ

Οι εγκάρσιες αυλακώσεις μεγάλου όγκου καθαρίζουν το νερό και τη λάσπη από την επιφάνεια επαφής για κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο αλλά και το στεγνό.