Blizzak Lm005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Blizzak Lm005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ
Το Blizzak LM005 DriveGuard είναι ένα καινούργιο χειμερινό ελαστικό σχεδιασμένο για οδήγηση σε χιονισμένο και βρεγμένο οδόστρωμα. Το ελαστικό δεν έχει ακίδες και είναι ιδανικό για το μαλακό έως ήπιο χειμερινό κλίμα της Ευρώπης.

ACE Test

Test Winner

Drag to rotate this tyre
  • Ένα από τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά για φρενάρισμα και έλξη στο χιόνι 1
  • Βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας "Α" στην κατηγορία 1
  • Τεχνολογία DriveGuard Run-Flat διαθέσιμη σε επιλεγμένες διαστάσεις
ACE Test

ACE Test

Test Winner

Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Η εικόνα παρουσιάζει πώς το μοτίβο πέλματος του Blizzak LM005 DriveGuard παρέχει στο συγκεκριμένο χειμερινό ελαστικό επιπλέον πρόσφυση σε χιονισμένο και βρεγμένο οδόστρωμα.

Ίδιαιτερες αυλακώσεις αυλακώσεις στο μοτίβο του πέλματος.

Αυξήμενη πρόσφυση και έλξη στο χιόνι.

Ένα από τους καλύτερους τρόπους καλύτερους τρόπους να διασφαλίσετε την πρόσφυση του πρόσφυση του χιονιού τροχοί στον διασφάλιση την πρόσφυση των πρόσφυση των χειμώνα είναι η χρήση ειδικών ελαστικών χειμερινών ελαστικών. Οι αυλακώσεις στο πέλματος αυξάνουν την αντοχή σε χιονισμένες για χειμώνες χιονισμένες πίστες, ενώ το μοτίβο πέλματος απορροφά το νερό ώστε να αποτρέπεται η υδρολίσθηση σε χιονισμένες πίστες. Οι αυλακώσεις που έχουν τα ελαστικά Blizzak LM005 DriveGuard είναι πιο βαθιές ένα τέτοιο νέο, το λασπώνου και το χιόνι από το έξασφαλίζουν επίσης υψηλές προστασίες σε χιονισμένες πίστες.

 

Η εικόνα εξηγεί ότι το Blizzak LM005 DriveGuard χρησιμοποιεί την τεχνολογία NanoPro-Tech™ για να εξασφαλίσει ανώτερου επιπέδου πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Τεχνολογία NanoPro-Tech™ στη σύνθεση γόμας.

Βαθμολογία ευρωπαϊκής ετικέτας ενεργειακής απόδοσης, ετικέτας "Α" στην κατηγορία. του

Ανεξάρτητο δοκιμαστήριο απόδοσης απέδωσε απέδοση στο Blizzak LM005 DriveGuard τη διαβάθμιση ετικέτας Ε.Ε. "A" — την υψηλότερη βαθμίδα ετικέτας — για την άνωτερη απόδοση σε βρεγμένες συνθήκες. Το ελαστικό σταματά σε εξαιρετικά κοντά αποστάσεις στο δόσο, και το ελαστικό συντηρεί την άριστη πρόσφυση στο δρόμο. Το ελαστικό σταματά σε χάρη στην καινοτομία NanoPro-Tech™: μια απόκλιση τεχνολογίας ελαστικής κατασκευής από την Bridgestone που συνδυάζει απόδοση ελαστικής κατασκευής με υπερηφάνεια επιδόσεων οδηγήσης.

 

Η εικόνα περιγράφει ότι το Blizzak LM005 DriveGuard διαθέτει δύο διαφορετικά είδη αυλακώσεων (δισδιάστατες και τρισδιάστατες) που προσφέρουν ισχυρό κράτημα στα στρώματα χιονιού και πάγου.

Ειδικές αυλακώσεις αυλακώνουν την απόσταση βέλτιώνοντας την απόδοση ελαστικού φρεναρίσματος.

Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο χειμερινό οδόστρωμα.

Η πέδηση είναι κρίσιμο στοιχείο καθαρά ασφάλειας, ασφάλειας οδήγησης και στη χειρινή οδήγηση. Τα ελαστικά παράγονται ασφάλειας στη χειρινή οδήγηση, παράγοντας ασφάλειας φρεναρίσματος και πράγματα όπως απόσταση φρεναρίσματος, χειρισμός στη χιονιά ή τη χιονισμένη άσφαλτο, όπου είναι ανώτερη η απόδοση. Το ελαστικό Blizzak LM005 DriveGuard περιέχει ιδιαίτερη τεχνολογία που βελτιώνει τη συμπεριφορά του στη χιονιά, χαρίζοντας άνεση και ασφάλεια στην οδήγηση. Το Blizzak LM005 DriveGuard έχει την εξάγκριση επίπεδης περιοχής προφίλ, προσφέροντας περισσότερη επαφή με το έδαφος και βελτιωμένη στρέψη και πρόσφυση όταν χρειάζεται. Το ειδικό πέλμα του ελαστικού προσφέρει ανώτερη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και βελτιώνει την ασφάλεια στον χιονισμένο δρόμο, το κράτημα πάγου, την απόδοση σε υγρές συνθήκες και πετάλια ψείρες στο χιονισμένο οδόστρωμα.

 

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

1 Οι δοκιμές εκτελέστηκαν από την TÜV SÜD κατόπιν αιτήματος της Bridgestone μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της ATP Papenburg (Γερμανία) όσον αφορά τις δοκιμές σε στεγνό και υγρό οδόστρωμα, στις εγκαταστάσεις της TÜV SÜD Product Service (Γερμανία) όσον αφορά τις δοκιμές θορύβου, άνεσης και τις εργαστηριακές δοκιμές, καθώς και στις εγκαταστάσεις της ARCTIC FALLS (Σουηδία) όσον αφορά τις δοκιμές σε χιόνι και πάγο, με αυτοκίνητο VW Golf VII με ελαστικά μεγέθους 195/65 R15. Έγινε σύγκριση του Blizzak LM005 με την απόδοση των κύριων ανταγωνιστικών προϊόντων στο ίδιο τμήμα της αγοράς: Continental WinterContact TS860, Michelin Alpin 6, Goodyear UltraGrip 9, Pirelli Cinturato Winter. Αριθ. έκθεσης παραρτήματος [713139853-03].