Dueler A-t-001

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
alt text
Drag to rotate this tyre

Dueler A-t-001

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
Το Dueler A/T 001 είναι ένα ευέλικτο ελαστικό παντός εδάφους που συνδυάζει εντός και εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για άνετο ταξίδι.
Drag to rotate this tyre
  • Συνεχίζει την πορεία του σε όλες τις συνθήκες και τα εδάφη
  • Πιστοποίηση με σήμανση 3 βουνοκορφών και νιφάδας χιονιού, για την απόδοση σε χειμερινές συνθήκες
  • Συνδυάζει αρμονικά χαρακτηριστικά εντός και εκτός δρόμου, για ασφάλεια και άνεση
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Το Dueler A/T 001 διαθέτει γεωμετρικό μοτίβο που παρέχει εξαιρετική έλξη σε όλα τα εδάφη.

Το Γεωμετρικό μοτίβο που παρουσιάζει το ελαστικό μοτίβο.

Για οδήγηση σε όλα τα εδάφη.

Το Dueler A/T 001 είναι σχεδιασμένο ώστε να σας μεταφέρει όπου τα εδάφη είναι ασφαλή. Τα ψηλά τακούνια και τα μεγάλα δυνατά ασφαλτοστρωμένα κόντρα υπόσχονται πέλματα πρόσφυσης προσφάτως προσχεδιασμένα έτσι ώστε να ξεγελάσουν το οδηγό με ασφάλεια σε όποια ένταση πρόσφυσης ζητήσετε. Τα λεπτά, βραχώδη εδάφη εδάφη δρόμου καθώς και το χωματόδρομο και λασπωμένο έδαφος δρόμου, στεγνώματα χωματόδρομοι και λασπωμένο έδαφος, στεγνώματα χωματόδρομοι και λασπωμένο έδαφος, άγρια όδοι και διαβατοί χειματικών επιδρομών. Το πέλμα προσφέρει ισορροπία εδάφους και ασφάλεια ασφαλτοστρωμένων οδών, προσφέροντας ένα στιβαρό και αξιόπιστο είδος τροχών με αυξημένη απόδοση σε βρεγμένες και στεγνές συνθήκες, χαμηλά θορύβου χωρίς απώλεια ευαισθησίας.

 

Το Dueler A/T 001 κέρδισε τη σήμανση 3 βουνοκορφών και νιφάδας χιονιού, που πιστοποιεί ότι αποδίδει καλά σε χειμερινές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά χειμερινού ελαστικού ελαστικού χειμερινού

Πιστοποίηση εισαγωγής οδηγήσης οδηγήτριας οδήγησης.

Το Dueler A/T 001 εξασφαλίζει την αυτοπεποίθησή σας για να συνεχίσετε την εξερεύνηση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, καθώς διατηρεί συνεχή επαφή του ελαστικού με την επιφάνεια, ακόμα και σε χιονισμένους ή βρεγμένους δρόμους. Το ελαστικό για όλες τις εποχές έχει κερδίσει το σύμβολο 3 βουνών και χιονονιφάδας για ασφαλή πρόσφυση και φρεναρίσματα σε παγωμένες επιφάνειες. Ωστόσο, χάρη στο επίστρωμα που έχει αποδειχθεί με τον χρόνο, η αξιόπιστη πρόσφυση παραμένει αναλλοίωτη, προσφέροντας την επιθυμητή απόδοση.

Το Dueler A/T 001 διατηρεί τα χαρακτηριστικά εντός δρόμου ώστε να αντεπεξέρχεται στο ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα με ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο.

Εγκοπές και σχέδια πέλματος.

Για υψηλές επιδόσεις, εντός δρόμου.

Ο ελαστικό Dueler A/T 001 διακρίνεται για την ανθεκτικότητά του κατά τα εναντίον χτυπήματα και κοπές. Έχει ενισχυμένους πλαϊνούς προστάτες που βοηθούν να αντέχει σε κρούσεις και να προστατεύει από αιχμηρά αντικείμενα είτε στον ασφάλτινο δρόμο είτε σε ακανόνιστα εδάφη. Το επιθετικό πέλμα του προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, ακόμα και σε απαιτητικά εδάφη. Με βελτιωμένη σταθερότητα και βέλτιστη απόδοση, αυτό το ελαστικό για όλα τα έδαφα είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας τόσο σε ασφαλτοστρωμένους όσο και σε εκτός δρόμου προορισμούς.