Duravis R660

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ ΘΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Duravis R660

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ ΘΕΡΙΝΟ
Θέλετε να ενισχύσετε το τελικό σας αποτέλεσμα; Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω. Το νέο Duravis R660 μειώνει σημαντικά το συνολικό σας κόστος ανά χλμ χάρη στην εκπληκτική χιλιομετρική απόδοση , την αυξημένη ανθεκτικότητα και την εξαιρετική απόδοση στο βρεγμένο. Για ασφαλείς, αξιόπιστες και αποδοτικές σε κόστος εργασίες, υπάρχει μόνο μία επιλογή.
Drag to rotate this tyre
  • Έλεγχος στο βρεγμένο
  • Οικονομία
  • Στιβαρότητα
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Bridgestone Duravis R660 Rugged design

ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Το Duravis R660 έχει κατασκευαστεί για να "κρατήσει", προσφέροντας ανθεκτικότητα και εξαιρετική αντίσταση στην φθορά. Εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση σημαίνει χαμηλό κόστος λειτουργίας μακροπρόθεσμα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κερδοφορία σας.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πολύ βελτιωμένος σχεδιασμός πέλματος προσφέρει αυτοπεποίθηση και αξιοπιστία στον χειρισμό σε διάφορες καιρικές συνθήκες ή καταστάσεις οδοστρώματος. Ο σχεδιασμός πέλματος με τις λωρίδες απομακρύνει το νερό εκτός περιοχής επαφής, διασφαλίζοντας μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Εξοικονόμηση καυσίμων κάνει μεγάλη διαφορά! Το Duravis R660 προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμων, λόγω του σκελετού σε σχήμα Super-S.