Ecopia Ep150

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Ecopia Ep150

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
Προσφέροντας εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ασφάλειας, ανθεκτικότητας και οικονομίας, τα ελαστικά Ecopia συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών άνθρακα ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την άνεση και τον ομαλό χειρισμό που θα περιμένατε από ένα κορυφαίο ελαστικό Bridgestone.
Drag to rotate this tyre
  • Εξοικονόμηση καυσίμου
  • Έλεγχος στο βρεγμένο
  • Σταθερότητα
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

Πτερύγια μεγάλης γωνίας για περισσότερο αποτελεσματικά άκρα στο φρενάρισμα, καλύτερη επιφάνεια επαφής και σχεδιασμό πέλματος για το θόρυβο.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ

Ενωμένα μπλοκ σε λεπτή λωρίδα για ομαλή κατανομή πίεσης στην επιφάνεια επαφής, επιφέροντας υψηλή ισχύ στο φρενάρισμα και την πρόσφυση στο βρεγμένο.

ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΕΓΚΟΠΕΣ

Υψηλή ακαμψία στα μπλοκ για καλύτερες επιδόσεις στον χειρισμό, ειδικά στις στροφές. Αυξημένη αντίσταση στην ανομοιόμορφη φθορά και τις εκπομπές θορύβου.

ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Νέα επιλογή υλικού για τη ζώνη και καινοτόμες τεχνολογίες για ελαφρύτερη κατασκευή ελαστικού και μείωση βάρους.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ NANO-PROTHECH™

Η επαναστατική τεχνολογία Nano-Pro Technology™ της Bridgestone ελέγχει την αλληλεπίδραση μεταξύ της ένωσης των στοιχείων, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας την αντίσταση κύλισης.

ΗΣΥΧΑ ΜΠΛΟΚ ACS

Σχεδιασμός κυρτών μπλοκ στην Προσαρμόσιμη Επιφάνεια Επαφής (A.C.S.) για την πρόληψη της ταχύτητας του όγκου του αέρα, με αποτέλεσμα τις χαμηλές εκπομπές θορύβου.