Potenza S001

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Potenza S001

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
Το υψηλής μηχανικής Potenza S001 προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, ακρίβεια στον έλεγχο και αληθινές σπορ επιδόσεις τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό. Λόγω της εξαιρετικής αναπαυτικότητας και αποδοτικότητας που παρουσιάζει, το ελαστικό αυτό προσδίδει νέο νόημα στον όρο "υψηλές επιδόσεις".
Drag to rotate this tyre
  • Επιδόσεις υψηλής ταχύτητας
  • Έλεγχος στο βρεγμένο
  • Πρόσφυση
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

ΕΝΕΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Μεγάλη διαμήκης ακαμψία για βελτιωμένες επιδόσεις στο φρενάρισμα και τον χειρισμό, ενώ διατηρείται η κάθετη ακαμψία για πρόσφυση στις στροφές και άνεση στην οδήγηση.

ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

Οι αυλακώσεις με τα υψηλής γωνίας πτερύγια βοηθούν στην απομάκρυνση του νερού που περισσεύει από την περιοχή των ραβδώσεων προς τις κεντρικές αυλακώσεις για καλύτερη αντίσταση στην υδρολίσθηση.

ΜΠΛΟΚ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ

Τα άκαμπτα μπλοκ "υψηλής πρόσφυσης" στην περιοχή των ώμων παράγουν εξαιρετική πρόσφυση στις στροφές. Η διαμήκης ακαμψία αποφέρει την αυξημένη δύναμη πέδησης που απαιτείται.

ΕΥΘΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Αξιοσημείωτη απόκριση στο τιμόνι και ακρίβεια για συναρπαστική, σπορ αίσθηση. Τέλεια σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες λόγω του πέλματος με την ευθεία λωρίδα στην περιοχή εκτός κέντρου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Εξελιγμένος σχεδιασμός αυλακώσεων και πτερυγίων που καταστέλλει τον θόρυβο που προκύπτει από την επιφάνεια και τον σχεδιασμό του πέλματος. Ελαφριά κατασκευή ζώνης για μείωση της αντίστασης κύλισης και μεγάλη αποδοτικότητα καυσίμων.

ΠΛΑΤΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ

Η γωνία των πτερυγίων των αυλακώσεων έχει ρυθμιστεί για να μειώσει την παραμόρφωση των μπλοκ κατά το φρενάρισμα. Ο σχεδιασμός με τις φαρδιές αυλακώσεις παρέχει γρήγορη εκκένωση του νερού.