Turanza T005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
alt text
Drag to rotate this tyre

Turanza T005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟ
Το Turanza T005 DriveGuard είναι ένα θερινό ελαστικό για οδηγούς που θέλουν να αισθάνονται σιγουριά και έλεγχο τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, χωρίς να αναγκάζονται να αλλάζουν την πορεία τους.
Drag to rotate this tyre
  • Το ελαστικό με την υψηλότερη αξιολόγηση απόδοσης στο φρενάρισμα και τις στροφές σε βρεγμένο οδόστρωμα 1
  • Βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας "Α" για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα
  • Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του 2
  • Τεχνολογία DriveGuard Run-Flat διαθέσιμη σε επιλεγμένες διαστάσεις
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Η εικόνα παρουσιάζει πώς το Turanza T005 χρησιμοποιεί την τεχνολογία NanoPro-Tech™ για να εξασφαλίσει επιπλέον πρόσφυση σε βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα.

Τεχνολογία NanoPro-Tech™ ΣΤΗΝ σύνθεση γόμας του ελαστικού

Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία του σε βρεγμένο οδόστρωμα

Ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών υποδεικνύουν ότι το Turanza T005 DriveGuard υπερισχύει έναντι άλλων κορυφαίων ελαστικών στην απόδοση και τη στροφή σε βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτό που κάνει το Turanza T005 DriveGuard να ξεχωρίζει είναι η σύνθεση γόμας, όπου χρησιμοποιείται η τεχνολογία NanoPro-Tech™. Η συγκεκριμένη αποκλειστική τεχνολογία της Bridgestone βοηθά το πέλμα να απορροφά νερό από το οδόστρωμα, βελτιώνοντας την πέλματος του ελαστικού σε στεγνό και βρεγμένο.

Η εικόνα παρουσιάζει πώς το μοτίβο πέλματος του Turanza T005 προσφέρει βέλτιστο κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ

Για επιπλέον κράτημα στο βρεγμένο Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός πέλματος του Turanza T005 DriveGuard βοηθά να αισθάνεστε περισσότερα περισσότερα περισσότερα αίσθανεστε περισσότερη άνεση κατά την οδήγηση προσφέροντας ασφάλεια και καλύτερη χειραγώγηση όταν χρειάζεται ώμων το φάρδυ διάκενο στο κέντρο συνεργάζεται με νέρα. Τα ψηλά τακούνια στην περιοχή των επίκεντρων ώμων και τον κίνδυνο υποδρομής.

 

Η εικόνα δείχνει πώς το Turanza T005 χρησιμοποιεί τα πιο ανθεκτικά υλικά κερδίζοντας δύο διαβαθμίσεις ετικέτας Ε.Ε.

Στιβαρή κατασκευή και ισχυρό πέλμα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ
Οι τεχνικοί ελαστικών της Bridgestone επέλεξαν τα καλύτερα υλικά ώστε να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης του Turanza T005 DriveGuard. Στο εσωτερικό της γόμας, το άκαμπτο μίγμα από πολυεστέρα και ατσάλι ενισχύει τον έλεγχο και μειώνει την αντίσταση κύλισης, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση καυσίμου. Αυτές οι βελτιώσεις, σε συνδυασμό με τη σύνθεση γόμας και το πέλμα, εξασφάλισαν στο Turanza T005 DriveGuard βαθμολογία ευρωπαϊκής ετικέτας "Α" για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και "Β" για την αντίσταση κύλισης.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

1 Βραβείο καλύτερων προδιαγραφών για το φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα και το κράτημα στις στροφές από τον ανεξάρτητο φορέα δοκιμής και πιστοποίησης ελαστικών TÜV SÜD. Στοιχεία αναφοράς: Σε σύγκριση με την απόδοση των 4 κύριων ανταγωνιστικών προϊόντων στο ίδιο τμήμα της αγοράς: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Οι δοκιμές εκτελέστηκαν από τον TÜV SÜD κατόπιν αιτήματος της Bridgestone τον Ιούνιο του 2018 στο ATP Papenburg, σε ελαστικά διάστασης 205/55 R16 91V. Αυτοκίνητο δοκιμής: VW Golf 7. Αρ. αναφοράς [713126981].

2 Βάσει εσωτερικών δοκιμών, η αντοχή στη φθορά είναι βελτιωμένη κατά 11% σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Bridgestone Turanza T001 EVO.