Weather-control A005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
alt text
Drag to rotate this tyre

Weather-control A005-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
Το ελαστικό παντός καιρού Weather Control A005 DriveGuard είναι σχεδιασμένο για όλες τις εποχές ώστε να συνεχίζετε την πορεία σας με τα ίδια ελαστικά όλο τον χρόνο.
Drag to rotate this tyre
  • Βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας "Α" για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα
  • Πιστοποίηση με το αλπικό σύμβολο 3PMSF
  • Προσφέρει εξίσου υψηλή χιλιομετρική απόδοση με τα θερινά ελαστικά Bridgestone
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 DriveGuard (ελαστικό παντός καιρού) έχει εξασφαλίσει διαβάθμιση ετικέτας Ε.Ε. "A" χάρη στην τεχνολογία NanoPro-Tech™

Ενισχυμενος σχεδιασμος πελματος και σύνθεση γόμας

Βαθμολογια ευρωπαϊκης ετικετας "Α" για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα
O TÜV SÜD, ανεξάρτητος και καταξιωμένος φορέας δοκιμών σε ελαστικά και τροχούς, απέδωσε στο Weather Control A005 DriveGuard την υψηλότερη βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Τα αποτελέσματα ελέγχου υποδεικνύουν ότι οι βαθιές αυλακώσεις και η ιδιαίτερη σύνθεση γόμας του ελαστικού το βοηθούν να φρενάρει ταχύτερα και να έχει καλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα, ώστε να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση όλο τον χρόνο.
Η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 DriveGuard (ελαστικό παντός καιρού) διαθέτει στιβαρό πλαίσιο ώστε να αντεπεξέρχεται στις καιρικές συνθήκες κάθε εποχής

Στιβαρή κατασκευή και ισχυρό πέλμα

Για επιδόσεις μεγάλης διάρκειας

Οι μηχανικοί της Bridgestone κατασκευάζουν τη σειρά Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard με τα πιο ανθεκτικά υλικά, ώστε να εξασφαλίζουν να είστε όταν ο καιρός δεν ανταποκρίνεται. Το εσωτερικό σχεδιασμό προφίλ καίει παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε πολλές συνθήκες οδήγησης, διατηρώντας το αυτοκίνητό σας στον δρόμο, την ώρα που μετακινείστε άνετα. Το σύστημα διπλής ενίσχυσης στην ζώνη ώμου συνεισφέρει στη βέλτιστη χειρισμό, για μεγαλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους. Το έντονο προφίλ ώμου συμβάλλει στη διάρκεια ζωής του ελαστικού, επιτρέποντας το να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του καιρού. Το εσωτερικό του πέλματος, μείωνει τον θόρυβο για μια πιο ήσυχη οδήγηση. Το οικονομικό σχεδιασμό προφίλ και το ανθεκτικό κράτημα στο χιόνι προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard διαθέτει την πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού κτιρίου για προϊόντα και υπηρεσίες, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και τον θόρυβο για προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η εικόνα παρουσιάζει ότι το Weather Control A005 DriveGuard (ελαστικό παντός καιρού) διαθέτει πιστοποίηση σήμανσης 3 βουνοκορφών και νιφάδας χιονιού

Χαρακτηριστικά χειμερινού ελαστικού

Πιστοποιημένη απόδοση υπό χειμερινές συνθήκες
Το Weather Control A005 DriveGuard διαθέτει σήμανση με το αλπικό σύμβολο 3PMSF για την απόδοσή του σε κλίματα με μαλακούς χειμώνες. Ο σχεδιασμός πέλματος περιλαμβάνει βαθιές αυλακώσεις που παρέχουν έλξη στον χιονισμένο δρόμο, ενώ το υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα επιτρέπει στο ελαστικό να πετυχαίνει πολύ καλές επιδόσεις όταν οδηγείτε σε δρόμους με χιόνι που λιώνει ή υπό παγωμένη βροχή.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

1 Η απόσταση οδήγησης μετά από ένα επίπεδο ελαστικό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το φορτίο του οχήματος, την εξωτερική θερμοκρασία και το χρόνο ενεργοποίησης του συστήματος παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS).