Weather-control A005-evo-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
Click and drag Drag to rotate this tyre

Weather-control A005-evo-driveguard DriveGuard

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ / SUV / 4X4 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
Το Weather Control A005 EVO DriveGuard είναι το νέο ελαστικό της Bridgestone για όλες τις εποχές με εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, βελτιωμένη απόδοση στο χιόνι και τεχνολογία DriveGuard.
Click and drag Drag to rotate this tyre
  • Ο καλύτερος δείκτης πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα 1
  • Βελτιωμένη απόδοση στο χιόνι 2
  • Άριστη αντοχή στη φθορά 3
  • Η τεχνολογία DriveGuard προσφέρει πρόσθετη προστασία από τα τρυπήματα
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 EVO DriveGuard έχει διαβάθμιση ετικέτας ΕΕ «A» χάρη στο NanoPro-Tech™: γόμα υψηλή σε πυρίτιο.

Ειδικος σχεδιασμος ελαστικού και γόμα

βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας «A» για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα
Τα ελαστικά Weather Control A005 EVO DriveGuard δίνουν στον οδηγό σιγουριά είτε πρόκειται για αιφνίδιο φρενάρισμα σε βρεγμένους δρόμους είτε για ασφαλή οδήγηση στην εθνική με ξαφνική νεροποντή. Η ενίσχυση της βάσης και οι φαρδιές εγκοπές χάρισαν σε αυτό το ελαστικό την υψηλότερη διαβάθμιση ΕυρωπαΪκής Ετικέτας "Α" για πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 EVO DriveGuard διαθέτει στιβαρό πλαίσιο για να αντεπεξέρχεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τεχνολογία DriveGuard

Προστασία από τα τρυπήματα

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία DriveGuard που χρησιμοποιεί το ελαστικό Bridgestone κατοχυρώνει την ικανότητά του να συνεχίζει να προσφέρει προστασία σε περίπτωση που το ελαστικό χάσει πίεση αέρα. Όταν το ελαστικό χάσει πίεση, το ειδικό υλικό που περιβάλλει το εσωτερικό του διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω όχι μόνο με μειωμένη ταχύτητα, αλλά και να συνεχίσετε να οδηγείτε με πλήρη έλεγχο, μέχρι και ταχύτητες 80 χιλιόμετρα ανά ώρα για αποστάσεις έως 80 km, για να φτάσετε σε ασφαλές μέρος ή σε υπηρεσία για επισκευή του ελαστικού. Η εξαιρετική απόδοση και η αξιοπιστία αυτού του ελαστικού το καθιστούν ιδανική επιλογή για ασφαλή και άνετη οδήγηση.

 

Η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 EVO DriveGuard διαθέτει στιβαρό πλαίσιο για να αντεπεξέρχεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Βελτιστοποιημένη κατασκευή σκελετού

Μεγάλη διάρκεια ζωής και περισσότερα χιλιόμετρα για το ελαστικό

Η αξιοπιστία αντοχής του σκελετού του Weather Control A005 EVO DriveGuard σε συνθήκες υψηλής θερμότητας και χαμηλών θερμοκρασιών, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, το ενισχυμένο πρίσμα για αποστράγγιση προσφέρει αποτελεσματική αντοχή σε υγρό οδόστρωμα, μειώνοντας τον κίνδυνο αντιυδρώσεων, μεταξύ άλλων. Η κατασκευή κατακράτησης πτυχωμάτων λασπών και νερού αυξάνει την απόδοση σε συνθήκες βροχής ή υγρού χιονιού. Επίσης, η κατασκευή προστασίας ανάφλεξης του ελαστικού από την ηλιακή ακτινοβολία και την υπεριώδη ακτινοβολία το καθιστούν ιδανικό για περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια.

 

Αυτή η εικόνα δείχνει ότι το Weather Control A005 EVO DriveGuard κέρδισε τη σήμανση 3 βουνοκορφών και νιφάδας χιονιού για την απόδοσή του στο χιόνι.

Ανανεωμένη συνθεση γομας

με χειμερινο συμβολο 3pmsf
Η σειρά Weather Control προορίζεται για χρήση όλες τις εποχές, αλλά το A005 EVO DriveGuard διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους οδηγούς ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη τον χειμώνα. H ανανεωμένη γόμα Nano Pro-Tech™, ο σχεδιασμός πέλματος σχήματος V και οι καινοτόμες αυλακώσεις συνδυάζονται και βοηθούν τα οχήματα να φρενάρουν και να επιταχύνουν ταχύτερα και να αποκτούν καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

1 Σήμανση βαθμίδας «Α» από την ΕΕ, η υψηλότερη κατηγορία για πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα

2 Πιστοποίηση με σήμανση 3 βουνοκορφών με μια νιφάδα χιονιού (3PMSF)
Με βάση τις δοκιμές που γίνονται από τη Bridgestone στη Σουηδία, σε σύγκριση με το Weather Control A005. Διαστάσεις ελαστικού 205/55 R16 94V. Δύναμη πρόσφυσης στο εύρος [5-35 km/h] αυξημένη κατά 3%. Απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι στο εύρος [40-5 km/h] μειωμένη κατά 3%. Πλευρική επιτάχυνση αυξημένη κατά 4% στη δοκιμή σλάλομ στο χιόνι, στα 50 km/h.

3 Προσφέρουν τα ίδια χιλιόμετρα με τα θερινά ελαστικά premium της εταιρείας μας
Ίδιες δυνατότητες χιλιομετρικής απόδοσης με το προηγούμενο μοντέλο, σε σύγκριση με τα θερινά ελαστικά premium της εταιρείας μας. Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές που έγιναν από τη Bridgestone σε εργαστήριο εσωτερικού χώρου, σε σύγκριση με το Weather Control A005. Διαστάσεις ελαστικού 205/55 R16 94V. Η διάρκεια ζωής του ελαστικού εξαρτάται από το στυλ οδήγησης, την πίεση φουσκώματος του ελαστικού, τη συντήρηση του ελαστικού και του οχήματος, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.