Αυτή η εικόνα δείχνει τους αναβάτες να στέκονται δίπλα στις μοτοσικλέτες τους με ελαστικά Bridgestone, ενώ ο ήλιος δύει.

Αναζήτηση του ιδανικού ελαστικού Bridgestone για τη μοτοσικλέτα σας

Home Teaser Image

Γνωρίστε το νέο εμβληματικό ελαστικό στην κατηγορία των σούπερσπορ μοτοσικλετών. Το Bridgestone Battlax Hypersport S23 θα απογειώσει την οδήγηση σας σε άλλο επίπεδο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Ελαστικά αγώνων παγκόσμιας κλάσης που περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό στην πίστα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ

Γνωρίστε τις δυνατότητες της σπορ μοτοσικλέτας σας με Bridgestone. Αυτή η αποκλειστική σειρά εστιάζει στην πρόσφυση, στις επιδόσεις σε βρεγμένο και στη μείωση της φθοράς.

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στο δρόμο με touring ελαστικά Bridgestone. Προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε βρεγμένο, καλό χειρισμό σε στεγνό και μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Περιηγηθείτε στην πόλη με εμπιστοσύνη με scooter ελαστικά Bridgestone. Ιδανικά για οδήγηση στην πόλη, αυτά τα ελαστικά είναι αξιόπιστα όλο το χρόνο και ανθεκτικά.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

Αποκτήστε ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά Bridgestone που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε μοτοσικλέτας, ανεξάρτητα από την εξαιρετική χιλιομετρική απόσταση, τον χειρισμό ή την άνεση.

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Είτε οδηγείτε άπειρα χιλιόμετρα κατά μήκος της χώρας είτε εξερευνάτε εκτός δρόμου, τα adventure ελαστικά Bridgestone είναι τα ιδανικά για κάθε ταξίδι.

ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Οι επιδόσεις, η ευελιξία και η τεχνολογία αιχμής επιτρέπουν στα off road ελαστικά Bridgestone να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε όλους τους τύπους εδάφους.