Battlax-rs10

Sport Ελαστικά για μοτοσυκλέτες
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-rs10

Sport Ελαστικά για μοτοσυκλέτες
Drag to rotate this tyre
  • Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας
  • Πραγματική σπορ επιδοση
  • Εμπνέοντας εμπιστοστυνη στον χειρισμό
  • Πρόσφυση, πρόσφυση και περισσότερη πρόσφυση
  • Βελτιωμένη απόδοση στο στεγνό
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνολογίες

ΚΟΡΔΌΝΙ ΥΨΗΛΟΎ ΕΦΕΛΚΥΣΜΟΎ (HTSPC)

ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΌΣ ΧΕΙΡΙΣΜΌΣ

Το ατσάλινο κορδόνι κατασκευασμένο από σύρματα με υψηλή θερμική αγωγιμότητα βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας και μειώνει το ρίσκο έκρηξης, επίσης βελτιώνει την σταθερότητα, την απορρόφηση και την αντοχή στις υψηλές ταχύτητες

MONΌKΛΩNOΣ ΣKEΛETOΣ (MS) BELT

ΑΠΑΛΌΤΕΡΗ ΚΎΛΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ

Ελαφρύ και ανθεκτικό ατσάλινο κορδόνι, τυλιγμένο γύρω από την περιφέρεια που παρέχει ομαλή αίσθηση πρόσφυσης και προσδίδει υψηλή απόδοση με μείωση βάρους, βελτίωση πρόσφυσης, σταθερότητα, απόδοση στις υψηλές ταχύτητες και απόσβεση κραδασμών.

3LC

ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΟΜΑΣ
Η προηγμένη τεχνολογία γόμας τριών τμημάτων της Bridgestone για το εμπρόσθιο ελαστικό σας. Η διπλή γόμα είναι σκληρή στο κέντρο του πέλματος προκειμένου να έχετε σταθερότητα κατά το έντονο φρενάρισμα, γραμμικό χειρισμό και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Στους ώμους, η γόμα είναι μαλακή και "γραπώνει" για μέγιστη πρόσφυση στις στροφές ... έως και τη γωνία μέγιστης κλίσης.

CAP&BASE

Με καταβολές από την αγωνιστική εξέλιξη της Bridgestone στο MotoGP, η μαλακή εξωτερική γόμα (Cap) σας προσφέρει πρόσφυση υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, η εσωτερική γόμα (Base) είναι σκληρότερη και προσφέρει ιδανική ακαμψία για το ελαστικό. Όσο όμως φθείρεται το πέλμα, η σκληρότερη γόμα της βάσης δεν εκτείθεται στην επιφάνεια του δρόμου και έτσι δεν παρουσιάζεται απώλεια πρόσφυσης!

SILICA RICH ΣΤΟ ΟΠΊΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΌ

ΙΣΧΥΡΌΤΕΡΗ ΠΡΌΣΦΥΣΗ ΣΕ ΒΡΕΓΜΈΝΟ ΚΑΙ ΚΡΎΟ

Η γομα Silica Rich εξασφαλίζει υψηλή απόδοση πρόσφυσης σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας στο αρχικό στάδιο της οδήγησης και παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα

SILICA RICH EX ΣΤΟ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΌ

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΌΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΥ

Η απόδοση σε βρεγμένο βελτιώνεται αυξάνοντας σημαντικά την ποσότητα πυριτίου σε σύγκριση με την συμβατική SILICA RICH.

RC POLYMER

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΕΠΑΦΉΣ

Το πολυμερές βελτιώνει την αντοχή στην φθορά και το πυρίτιο την απόδοση στο βρεγμένο. Το RC POLYMER, αναπτύχθηκε με τεχνολογία NanoPro-Tech® της Bridgestone, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης σε βρεγμένο και στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της φθοράς.

NANOPRO-TECH™

ΗΙΣΧΥΡΌΤΕΡΗ ΠΡΌΣΦΥΣΗ, ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ

Η τεχνολογία NanoPro-Tech™ της Bridgestone βελτιστοποιεί την απόδοση των ελαστικών σε μοριακό επίπεδο. Αυτό βοηθά στη μείωση της τριβής, της θερμότητας και της παραμόρφωσης του πέλματος κατά την περιστροφή, με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσφυση και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Bridgestone Battlax RS10

Η ειδική σχεδίαση και η στρατηγικά τοποθετημένη γόμα εξασφαλίζουν αξιόπιστη πρόσφυση στις επιφάνειες χαμηλής τριβής. τοποθετημένη γόμα εξασφαλίζουν αξιόπιστη πρόσφυση σε επιφάνειες χαμηλής τριβής.
Bridgestone Battlax RS10

Μοτίβο με πολύ μεγάλου μήκους αυλακώσεις που είναι δυναμικά ευθυγραμμισμένες, για εξαιρετική σταθερότητα, αυξημένη ακαμψία και μεγαλύτερη προβλεψιμότητα σε όλες τις γωνίες κλίσης.

Οι 3D αυλακώσεις και οι πρόσθετες μικρές αυλακώσεις εξασφαλίζουν εξαιρετική ακαμψία στα μπλοκ και ταχύτερη απόσβεση των κραδασμών.
Bridgestone Battlax RS10

Οι παράλληλες αυλακώσεις κατά μήκους του κέντρου του πέλματος απομακρύνουν ταχύτερα το νερό για αλάνθαστες επιδόσεις στο βρεγμένο.