Battlax-s22

Sport Ελαστικά για μοτοσυκλέτες
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-s22

Sport Ελαστικά για μοτοσυκλέτες
Drag to rotate this tyre
  • Κανένας συμβιβασμός! Αύξηση απόδοσης σε όλους τους τομείς
  • 5% ταχύτερο γυρολόγιο σε βρεγμένο
  • 15% μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές σε στεγνό
  • Καμία θυσία στη διάρκεια ζωής
Περισσότερα Λιγότερα

Τεχνολογίες

3LC

ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΟΜΑΣ
Η προηγμένη τεχνολογία γόμας τριών τμημάτων της Bridgestone για το εμπρόσθιο ελαστικό σας. Η διπλή γόμα είναι σκληρή στο κέντρο του πέλματος προκειμένου να έχετε σταθερότητα κατά το έντονο φρενάρισμα, γραμμικό χειρισμό και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Στους ώμους, η γόμα είναι μαλακή και "γραπώνει" για μέγιστη πρόσφυση στις στροφές ... έως και τη γωνία μέγιστης κλίσης.

5LC

ΠΕΝΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΟΜΑΣ

Εξελιγμένη αποκλειστικά από τους μηχανικούς MotoGP της Bridgestone, αυτή η μοναδική τεχνολογία γόμας πέντε τμημάτων για τα οπίσθια ελαστικά συνδυάζει τρεις διαφορετικές γόμες. Η γόμα είναι σκληρή στο κέντρο του πέλματος για αυξημένη σταθερότητα, γραμμικό χειρισμό και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Η μεσαία γόμα στους ώμους προσφέρει μέγιστη ελκτική ικανότητα σε μέτριες κλίσεις για άμεση επιτάχυνση κατά την έξοδο από τη στροφή. Χάρη στα άκρα που "γραπώνουν", μπορείτε να παίρνετε τις στροφές υψηλής κλίσης με απόλυτη σιγουριά. Εξαιρετική τεχνολογία για εξαιρετικά χαρακτηριστικά κίνησης!

MONΌKΛΩNOΣ ΣKEΛETOΣ (MS) BELT

ΑΠΑΛΌΤΕΡΗ ΚΎΛΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ

Ελαφρύ και ανθεκτικό ατσάλινο κορδόνι, τυλιγμένο γύρω από την περιφέρεια που παρέχει ομαλή αίσθηση πρόσφυσης και προσδίδει υψηλή απόδοση με μείωση βάρους, βελτίωση πρόσφυσης, σταθερότητα, απόδοση στις υψηλές ταχύτητες και απόσβεση κραδασμών.

ΚΟΡΔΌΝΙ ΥΨΗΛΟΎ ΕΦΕΛΚΥΣΜΟΎ (HTSPC)

ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΌΣ ΧΕΙΡΙΣΜΌΣ

Το ατσάλινο κορδόνι κατασκευασμένο από σύρματα με υψηλή θερμική αγωγιμότητα βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας και μειώνει το ρίσκο έκρηξης, επίσης βελτιώνει την σταθερότητα, την απορρόφηση και την αντοχή στις υψηλές ταχύτητες

RC POLYMER

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΕΠΑΦΉΣ

Το πολυμερές βελτιώνει την αντοχή στην φθορά και το πυρίτιο την απόδοση στο βρεγμένο. Το RC POLYMER, αναπτύχθηκε με τεχνολογία NanoPro-Tech® της Bridgestone, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης σε βρεγμένο και στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της φθοράς.

SILICA RICH EX ΣΤΟ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΌ

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΌΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΥ

Η απόδοση σε βρεγμένο βελτιώνεται αυξάνοντας σημαντικά την ποσότητα πυριτίου σε σύγκριση με την συμβατική SILICA RICH.

NANOPRO-TECH™

ΗΙΣΧΥΡΌΤΕΡΗ ΠΡΌΣΦΥΣΗ, ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ

Η τεχνολογία NanoPro-Tech™ της Bridgestone βελτιστοποιεί την απόδοση των ελαστικών σε μοριακό επίπεδο. Αυτό βοηθά στη μείωση της τριβής, της θερμότητας και της παραμόρφωσης του πέλματος κατά την περιστροφή, με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσφυση και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.