Πολλαπλά αρθρωτά ανατρεπόμενα οχήματα σε εργασίες σε μεγάλο εργοτάξιο

Η κορυφαία σειρά ελαστικών της Bridgestone για εμπορικά και βιομηχανικά οχήματα, για όλους τους τύπους εδάφους και οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα ελαστικά για βιομηχανικά οχήματα της Bridgestone είναι κατασκευασμένα έτσι, ώστε να φθείρονται ομοιόμορφα και να παρέχουν ανώτερη συμπεριφορά στις στροφές, σταθερότητα και άνεση ακόμη και όταν μεταφέρουν βαριά φορτία.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

Οι καινοτόμες τεχνολογίες διασφαλίζουν ότι τα ελαστικά για οχήματα λατομείων και κατασκευών της Bridgestone είναι γνωστά για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και την αύξηση της απόδοσης της επένδυσής σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Όποια κι αν είναι η επιφάνεια, όποιος κι αν είναι ο σκοπός. Τα ελαστικά της Bridgestone προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα και πρόσφυση για να ανταποκρίνονται στις διάφορες απαιτήσεις θερμότητας και σκληρότητας που απαιτούνται κατά την υπόγεια εξόρυξη.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Τα προϊόντα υπαίθριας εξόρυξης της Bridgestone είναι ανθεκτικά και ευέλικτα, ώστε οι οδηγοί σας να παραμένουν ασφαλείς και τα οχήματά σας να συνεχίζουν να λειτουργούν.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ

Our wide range of tyres with a variety of treads and sizes accommodates all types of work sites

Αρθρωτά ανατρεπόμενα φορτηγά

Από τα αυτοκαθαριζόμενα πέλματα για την οδήγηση σε λασπωμένες επιφάνειες μέχρι τα κλειστά, συμπαγή πέλματα για συνθήκες βραχώδους εδάφους, έχουμε τα κατάλληλα ελαστικά για το αρθρωτό ανατρεπόμενο όχημα σας.

Άκαμπτα ανατρεπόμενα φορτηγά

Η πρόσφυση, η σταθερότητα, η ανθεκτικότητα και η άνεση είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά της γκάμας ελαστικών της Bridgestone για άκαμπτα ανατρεπόμενα φορτηγά.

Φορτηγά υπόγειας μεταφοράς

Σχεδιασμένα με ανώτερη αντίσταση στο κόψιμο, σταθερότητα και πρόσφυση, τα ελαστικά φορτοεκφόρτωσης φορτίου μας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την αποτελεσματικότητα των υπόγειων εργασιών σας.

Γκρέιντερ

Είτε εκχιονίζετε, είτε εργάζεστε σε παγωμένες επιφάνειες, είτε προετοιμάζετε έργα οδοποιίας, τα ελαστικά για γκρέιντερ που διαθέτουμε εξασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα κραδασμών, υψηλή σταθερότητα και καλή πρόσφυση.

Ξέστρες

Good traction, flotation and lateral stability makes Bridgestone's scraper tyres ideal for soft and muddy surfaces.

Εκσκαφείς

Η ειδική σύνθεση του ελαστικού, οι φαρδιές προεξοχές πέλματος και το κανονικό σχέδιο πέλματος εξασφαλίζουν ότι τα ελαστικά της Bridgestone για εκσκαφείς έχουν αντοχή στην εκχωμάτωση και την υπερθέρμανση.

Συμπιεστές

Τα ελαστικά της Bridgestone για κυλίνδρους ασφαλτόστρωσης έχουν σχεδιαστεί για να κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση σε συμπιεσμένες επιφάνειες και χρησιμοποιούν μια μοναδική σύνθεση καουτσούκ που αντιστέκεται στη θερμότητα.

Γερανοί

Τα ελαστικά γερανών παντός εδάφους της Bridgestone έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη πίεση επαφής, ακόμη και υπό μεγάλα φορτία και σε ανώμαλο έδαφος, ώστε να βελτιώνουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ ΕΜΠ

Engineered to withstand the high frequency of applied load forces and ensure long-lasting performance

ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Maintain stability and heat durability during fluctuating loads and speeds