Αυτή η εικόνα δείχνει το ελαστικό Bridgestone Duravis R002 να κινείται σε αυτοκινητόδρομο με γραφικά που μοιράζονται τα μοναδικά βασικά χαρακτηριστικά του.

DURAVIS R002

Πρωτοποριακό. Ενισχυμένη απόδοση κατά της φθοράς. Καλύτερη στην κατηγορία πρόσφυση σε υγρό έδαφος.

Ενισχυμένη απόδοση κατά της φθοράς και ελαχιστοποιημένο κόστος ανά χιλιόμετρο 1

Καλύτερη στην κατηγορία πρόσφυση σε υγρό έδαφος 2

Βελτιστοποιημένη απόδοση καυσίμου 3

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ Duravis ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Duravis ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
 • Σχεδιασμός μοτίβου χαμηλής παραμόρφωσης για υψηλή στιβαρότητα και μειωμένη απώλεια ενέργειας 
 • Σύνθετο υλικό καλύμματος Nano-pro Tech που μειώνει την απώλεια ενέργειας και την αντίσταση κύλισης 
 • Νέα σύνθετα υλικά καλύμματος υψηλής πυριτίας που παρέχουν υψηλή πρόσφυση σε υγρό έδαφος και χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας 
 • Ειδική διαδικασία ανάμιξης υλικών για ομοιόμορφη φθορά και ενίσχυση της απόδοσης πρόσφυσης σε υγρό έδαφος
Duravis ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
 • Σχεδιασμός μοτίβου χαμηλής παραμόρφωσης για υψηλή δύναμη στις στροφές 
 • Σύνθετο υλικό καλύμματος Nano-pro Tech που μειώνει την απώλεια ενέργειας και την αντίσταση κύλισης 
 • Νέα σύνθετα υλικά καλύμματος υψηλής πυριτίας που παρέχουν υψηλή πρόσφυση σε υγρό έδαφος και χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας
 • Ειδική διαδικασία ανάμιξης σύνθετων υλικών για ομοιόμορφη φθορά και ενίσχυση της απόδοσης πρόσφυσης σε υγρό έδαφος
Duravis ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
 • Σχεδιασμός μοτίβου χαμηλής παραμόρφωσης για ενισχυμένη απόδοση φθοράς και ομοιόμορφη φθορά 
 • Σύνθετο υλικό καλύμματος Nano-pro Tech που μειώνει την απώλεια ενέργειας και την αντίσταση κύλισης 
 • Νέα σύνθετα υλικά καλύμματος υψηλής πυριτίας που παρέχουν υψηλή πρόσφυση σε υγρό έδαφος και χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας 
 • Ειδική διαδικασία ανάμιξης σύνθετων υλικών για ομοιόμορφη φθορά και ενίσχυση της απόδοσης πρόσφυσης σε υγρό έδαφος
Home Teaser Image

Μειώστε το κόστος του στόλου σας

Εξοικονόμηση χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια ή την ποιότητα

Μάθετε περισσότερα

Τεχνολογίες Duravis R002

Αυτή η εικόνα δείχνει ένα κοντινό πλάνο του μοτίβου του πέλματος του Duravis R002.

Μοτίβο χαμηλής παραμόρφωσης και προηγμένη σύνθεση

Για ενισχυμένη απόδοση κατά της φθοράς και ελαχιστοποιημένο κόστος ανά χιλιόμετρο ¹

Ο έξυπνος σχεδιασμός της σειράς Duravis R002 διαθέτει βελτιστοποιημένη γεωμετρία, ίχνος και μπλοκ υψηλής ακαμψίας για να ενισχύει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και να διατηρεί την παραμόρφωση υπό έλεγχο. Επιπλέον, η σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και η ειδική διαδικασία ανάμιξης παρέχουν σταθερή και ομοιόμορφη φθορά.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς το Duravis R002 πέτυχε την καλύτερη στην κατηγορία του πρόσφυση σε υγρό έδαφος.

Καινοτόμος σχεδιασμός και σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο

Ενισχυμένη εκτόξευση νερού στον σχεδιασμό μοτίβου

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του μοτίβου Duravis R002 με εγκοπές σχήματος Y, πολλαπλές τρισδιάστατες εγκοπές και προεξοχές, παρέχουν ενισχυμένη εκτίναξη νερού. Η υψηλή πρόσφυση στο υγρό έδαφος παρέχει μικρότερη απόσταση πέδησης σε υγρές συνθήκες. Η νέα σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο υποστηρίζει περαιτέρω την υψηλή πρόσφυση στο υγρό έδαφος και τις επιδόσεις πρόσφυσης μεγάλης διάρκειας.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς το Bridgestone Duravis R002 προσφέρει βέλτιστη αποδοτικότητα καυσίμου.

Μοτίβο χαμηλής παραμόρφωσης και σύνθεση NanoPro-Tech™

Βελτιστοποιεί την απόδοση καυσίμου

Με τον προηγμένο σχεδιασμό του πέλματος, η σειρά Duravis R002, οι στόλοι χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και να καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα. Τα μπλοκ υψηλής δυσκαμψίας συμπίεσης διατηρούν την παραμόρφωση υπό έλεγχο για να μειώσουν την αντίσταση κύλισης, ενώ η σύνθεση καπακιού Nano-Pro Tech™ εξασφαλίζει χαμηλή απώλεια ενέργειας.

Duravis R002 Performance

Μπροστά από τον ανταγωνισμό

Οι στόλοι χρειάζονται ένα ελαστικό στο οποίο μπορούν να βασιστούν σε κάθε καιρική συνθήκη. Τα ελαστικά Duravis R002 ξεπέρασαν τους ανταγωνιστές τους στη βροχερή πέδηση, όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια ανεξάρτητων δοκιμών ελαστικών που πραγματοποιήθηκαν από το TÜV SÜD.

Παρακαλώ δείτε το βίντεο.

    

This image shows the TUV test results of Duravis R002 tyres compared to competitors

Έχει ήδη αποδειχθεί στην αγορά

 

Με περισσότερα από 12.322.853 χιλιόμετρα, 151 οχήματα σε περισσότερους από 13 στόλους, το Duravis R002 υποστηρίζει τη διατήρηση των δραστηριοτήτων πολλών στόλων. Ανακαλύψτε πώς οι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες στόλων χρησιμοποιούν αυτά τα ελαστικά για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των μεταφορών τους. 4

 

Μειώστε το κόστος σας με τις λύσεις Bridgestone και Webfleet.

 

Μάθετε περισσότερα

 

 

This image shows the results of savings of Duravis R002 Tyres

Μαρτυρίες πελατών με στόλο

 

"Οι οδηγοί μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την καλή πρόσφυση στο υγρό έδαφος, ειδικά όταν επιταχύνουν εκτός δρόμου, όπου η μάρκα ελαστικών που χρησιμοποιούσαν προηγουμένως δεν μπορούσε να αναπτύξει επαρκή πρόσφυση σε κατάσταση χωρίς φορτίο. Ακόμη και σε χιονισμένους δρόμους δεν υπήρξαν προβλήματα χάρη στην αξιόπιστη πρόσφυση. Αυξημένη ασφάλεια για τους οδηγούς μας!" August Gschwander, August Gschwander Transport GmbH, Γερμανία.

 

"Χάρη στην πρόταση DURAVIS που έκαναν οι σύμβουλοι της Bridgestone, καταφέραμε να αυξήσουμε την απόδοση ανά χιλιόμετρο, ενώ εκπλαγήκαμε από την εξαιρετική συμπεριφορά στο υγρό έδαφος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, καθώς μειώσαμε το λειτουργικό μας κόστος." Javier Gandul Sanz, Transportes Candispe, Ισπανία.

 

This image shows the result of a fleet that uses the Duravis R002 Tyres

Νομική ειδοποίηση


1 Με βάση τα τρέχοντα αποτελέσματα εσωτερικών δοκιμών απόδοσης φθοράς σε σχέση με τους προκατόχους R-STEER 001, R-DRIVE 001 και R168. Μεγέθη 315/80R22.5 για ΤΙΜΟΝΙ και ΟΔΗΓΗΣΗ και 385/65R22.5 για ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ.

 

2 Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την TÜV SÜD κατόπιν αιτήματος της Bridgestone τον Νοέμβριο του 2019 στις εγκαταστάσεις EUPG, Aprilia (Ιταλία) για δοκιμές σε υγρό έδαφος, σε MAN TGX 26.500, σε μέγεθος ελαστικού 315/80 R 22.5. Bridgestone DURAVIS R-STEER 002 / R-DRIVE 002 σε σύγκριση με τις επιδόσεις των κύριων ανταγωνιστών στην ίδια κατηγορία: Michelin X Multiway 3D XZE / X Multiway 3D XDE, Continental Hybrid HS3 / Hybrid HD3, Goodyear Kmax S Gen.2 / Kmax D Gen.2. Αριθμός έκθεσης παραρτήματος [713168488] Απόσταση πέδησης σε υγρό έδαφος (60 km/h έως 0 km/h) σε μέτρα: Bridgestone DURAVIS R002 (24,9), Continental Hybrid (25,3), Goodyear K-max Gen-2 (25,5), Michelin X Multiway 3D (26,1) Πλευρική σταθερότητα πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα (στροφές) σε μέτρα/δευτερόλεπτο 2: Bridgestone DURAVIS R002 (3,18), Continental Hybrid (3,14), Goodyear K-max Gen-2 (3,14), Michelin X Multiway 3D (3,15).

 

3 Ετικέτα ΕΕ σε μεγέθη 315/80R22.5 STEER & DRIVE και 385/65R22.5 σε ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ.

 

4 Βάσει εσωτερικής αξιολόγησης πεδίου. Κατάσταση Μάϊου 2019.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

Βελτιστοποίηση της διαχείρισης ελαστικών και των λειτουργιών στόλου

Η Bridgestone συνδυάζει την καινοτομία, τις συνεργασίες και την έρευνα για την ανάπτυξη κορυφαίων λύσεων κινητικότητας για τους σημερινούς στόλους οχημάτων. Ανακαλύψτε πώς αυτές οι λύσεις μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του στόλου, να εξοικονομήσουν καύσιμα, να υποστηρίξουν τους οδηγούς και να αυξήσουν τη συνολική αποδοτικότητα του στόλου.

Αυτή η εικόνα δείχνει έναν υπάλληλο της Bridgestone να μοιράζεται πληροφορίες από το Total Tyre Care σχετικά με τα ελαστικά ενός στόλου.
Λύσεις αναγόμωσης Bandag

Η Bandag, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αναγόμωσης, συνδυάζει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, με ασυμβίβαστη αφοσίωση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει χιλιομετρική απόδοση και επιδόσεις συγκρίσιμες με αυτές των καινούργιων premium ελαστικών σε πολύ μικρότερο κόστος, μειώνοντας το συνολικό κόστος των ελαστικών ανά χιλιόμετρο.

Βασική οπτική Bandag

Βρείτε έναν έμπορο

Αναζητήστε έναν έμπορο στην περιοχή σας συμπληρώνοντας τον ταχυδρομικό κώδικα ή την πόλη σας

Use my current location

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα

alt text