ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ελαστικών και στόλων

Η λύση για την ενίσχυση της επιχείρησής σας από έναν, μοναδικό συνεργάτη στον χώρο της κινητικότητας. Δημιουργείται από κοινού με βάση τις ανάγκες σας, μέσα από μια σπονδυλωτή και ευέλικτη προσέγγιση. Δοκιμασμένη σήμερα. Μπροστά από την εποχή της. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

 

Εξατομικευμένες λύσεις διαχείρισης ελαστικών, που υποστηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία και αντίστοιχα συστήματα και διαδικασίες

.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΩΝ

 

Βελτιστοποιήστε την απόδοση της επιχείρησής σας με το Webfleet, την υπ' αριθμόν ένα λύση διαχείρισης στόλων στην Ευρώπη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Συνδυασμός λύσεων διαχείρισης ελαστικών και στόλων για απόλυτη ευκολία και πρόσθετη αξία για τον στόλο σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ FLEETCARE

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ FLEETCARE

μείωση του κόστους ιδιοκτησίας

εξοικονομήστε χρήματα καθ΄όλη τη λειτουργία χάρη στα προγράμματα προληπτικής συντήρησης, βέλτιστης χρήσης περιουσιακών στοιχείων και εξοικονόμησης καυσίμου.

μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών

σας βοηθάμε να παρέχετε μια μετρήσιμη υπηρεσία στους πελάτες σας, μεγιστοποιώντας τον χρόνο λειτουργίας και βελτιώνοντας τη διαχείριση ροής των εργασιών.

εξοικονόμηση χρόνου

βελτιώστε τις διαδικασίες σας, απελευθερώστε πόρους και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για να εξελίξετε την επιχείρησή σας.

υποστήριξη για την τήρηση των κανονισμών

με το Fleetcare, διασφαλίζουμε την σωστή κατάσταση των περιουσιακών σας στοιχείων και σας παρέχουμε την υποστήριξη που απαιτείται για την τήρηση των κανονισμών κυκλοφορίας και μεταφορών.

διασφάλιση της ασφάλειας

Διατηρούμε τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή χάρη στην προληπτική φροντίδα ελαστικών, στην παρακολούθηση των περιουσιακών σας στοιχείων 24/7 και στη λήψη διαγνωστικών για τα οχήματα σε πραγματικό χρόνο.

συμβολή σε ένα βιώσιμο μέλλον

βέλτιστη διαδρομή, πράσινη οδήγηση, πολλαπλές ζωές ελαστικών… Το Fleetcare προσφέρει ένα πλήρες πακέτο λύσεων για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση του οικολογικού σας αποτυπώματος.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Οι λύσεις διαχείρισης ελαστικών αναπτύχθηκαν για να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας των ελαστικών σας, να διατηρήσουν τα οχήματά σας στο δρόμο και να σας προσφέρουν την απόλυτη ευκολία. Ξεκινώντας από τη μοναδικότητα κάθε λειτουργίας, παρακολουθούμε συνεχώς τις απαιτήσεις σας και εντοπίζουμε τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις για τον στόλο σας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής, προηγμένα συστήματα διαχείρισης ελαστικών και ένα επαγγελματικό δίκτυο παροχής υπηρεσιών επισκευής για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη αξία και να συμβάλουμε στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΩΝ

Βελτιστοποιήστε την απόδοση της επιχείρησής σας με το Webfleet, την υπ' αριθμόν ένα λύση διαχείρισης στόλου στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε για να αξιολογήσει τα δεδομένα του οχήματός σας και της οδήγησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία, να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας και να μειώσετε το κόστος σας. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές λύσεις για πράσινη και ασφαλή οδήγηση, καθώς και βέλτιστη ροή εργασιών/ταχογράφο/ηλεκτρικό όχημα, μεταξύ άλλων. Μπορούμε εύκολα να ενσωματώσουμε το Webfleet και τις εφαρμογές των συνεργατών μας στα υπάρχοντα εταιρικά σας συστήματα για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Με το Fleetcare μπορείτε να συνδυάσετε τα δυνατά σημεία της  διαχείρισης ελαστικών και στόλων μας σε μια ενιαία λύση. Εκτός από την ευκολία της συναλλαγής με έναν μοναδικό συνεργάτη, απολαμβάνετε πρόσθετα οφέλη χάρη στο πρωτέρημα, που προκύπτει από τον συνδυασμό των δεδομένων. Σας προσφέρουμε μια σπονδυλωτή και ευέλικτη λύση για τη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων με έξυπνο, αυτοματοποιημένο τρόπο βάσει δεδομένων. Το Fleetcare καθιστά την παρακολούθηση και την συντήρηση των ελαστικών τόσο συνδεδεμένες όσο και προγνωστικές, αυξάνει την απόδοση καυσίμου σε όλο τον στόλο σας και παρέχει αποκλειστικές λύσεις για τα ρυμουλκούμενα σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προωθούμε γρήγορα την επιχείρησή σας.