ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Νέο Battlax Sport Touring T31

Ένας συνδυασμός ασφάλειας υψηλού επιπέδου και επιδόσεων που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη στα ύψη

Νέο Battlax Sport Touring T31  

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο1, αναβάθμισε την σειρά ελαστικών για μοτοσικλέτες με την παρουσίαση του Battlax Sport Touring T31: ένας συνδυασμός ασφάλειας υψηλού επιπέδου και επιδόσεων που προσφέρει στους αναβάτες πλήρη εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες.

Στο επίκεντρο του νέου Battlax Sport Touring T31 είναι η βελτιωμένη πρόσφυση και χειρισμός στο βρεγμένο ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείται η αίσθηση επαφής, έτσι ώστε οι αναβάτες να αισθάνονται ασφαλείς, διατηρώντας τον έλεγχο και ελεύθεροι να απολαμβάνουν την συγκίνηση κάθε βόλτας.

Δουλεύοντας την σύνθεση γόμας στο εμπρόσθιο πέλμα, η Bridgestone χρησιμοποίησε την τελευταία νανοτεχνολογία της, η οποία λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο για να βελτιώσει την κατανομή του πυριτίου στο μείγμα της γόμας. Αυτό αυξάνει την ευκαμψία του καουτσούκ, γεγονός που βελτιώνει την αίσθηση της πρόσφυσης στην επιφάνεια επαφής και ενισχύει την πρόσφυση στο βρεγμένο και τις συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.

Το οπίσθιο ελαστικό διαθέτει μια ένωση διπλής γόμας τεχνολογίας cap & base, παρέχοντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ της πρόσφυσης και της σταθερότητας στις στροφές.

Ο σχεδιασμός πέλματος του T31 σχεδιάστηκε με μία μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων2 στην περιοχή των ώμων, για μεγαλύτερη απομάκρυνση του νερού, και μειωμένη αναλογία αυλακώσεων στην περιοχή του κέντρου του οπίσθιου ελαστικού, για να διατηρείται η καλή σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η επιφάνεια επαφής είναι μεγαλύτερη κατά 7%, από κλίση σε ορθή έως πλήρη γωνία, δημιουργώντας μεγαλύτερη ώθηση υπό κλίση για οδήγηση στις στροφές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι δοκιμές της Bridgestone επιβεβαιώνουν ότι το T31 έχει υψηλότερο συντελεστή τριβής στο βρεγμένο από τον προκάτοχό του, καταγράφοντας 3% γρηγορότερους χρόνους σε βρεγμένη πίστα. Το συνολικό πακέτο του T31 έχει αναπτυχθεί χωρίς να θυσιάζεται στο παραμικρό η εξαιρετική διάρκεια ζωής του προκάτοχού του.

O Nico Thuy, Διευθυντής Ευρώπης – Τμήμα Μοτοσικλέτας, Bridgestone EMEA, συνοψίζει: « το New Battlax T31 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τους αναβάτες που αναζητούν τις σπορ επιδόσεις στην οδήγηση τουρισμού. Η εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο και η αίσθηση επαφής που προσφέρει το T31 γεμίζει τους αναβάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση.»

Το Battlax Sport Touring T31 διατίθεται σε 8 διαστάσεις για εμπρός και 9 για πίσω στην απλή κατασκευή και επιπλέον 2 εμπρός και 3 πίσω αντίστοιχα στην ενισχυμένη εκδοχή GT.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα Bridgestone και τις μοτοσικλέτες; Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram and visit www.grippingstories.com and www.bridgestone.gr.

 

1 Με βάση τις πωλήσεις ελαστικών του 2016. Πηγή: Tire Business 2017 – Παγκόσμια Κατάταξη Εταιριών Ελαστικών.
2 Όλα τα συγκριτικά είναι σε σχέση με τον προκάτοχο Battlax T30 Evo.


Νέο Battlax Sport Touring T31 

 

Πληροφορίες 

Βιβή Σταμπέλου 
210 8196954 
vstampelou@elastrak.gr

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επίκαιρα νέα και φωτογραφικό υλικό, ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και επισκεφθείτε μας στις ιστοσελίδες μας www.bridgestone.gr και www.elastrak.gr

Η Bridgestone EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αποτελεί θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, της μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Bridgestone EMEA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Σε ολόκληρη την περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και σχετικά με τα ελαστικά, ένα βασικό Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης και ένα πεδίο δοκιμών Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone EMEA πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και σε όλο τον κόσμο.