ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Bridgestone Turanza T005: τα ελαστικά που επιλέχθηκαν για το νέο Audi A7

Η Audi επέλεξε το Turanza T005 ως την κορυφαία επιλογή για το νέο Audi A7 Sportback. Το ελαστικό που φέρει την σήμανση AO (Audi Original) συνδυάζει μία υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο σύνθεση γόμας με —η οποία ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία του πολυμερούς NanoPro-Tech™ της Bridgestone—με έναν εξειδικευμένο σχεδιασμό πέλματος, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο, μεγιστοποιώντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και την αποδοτικότητα του καυσίμου.

Bridgestone Turanza T005: τα ελαστικά που επιλέχθηκαν για το νέο Audi A7

Οι οδηγοί του νέου τετράθυρου κουπέ Audi A7 Sportback θα έχουν στη διάθεσή τους την πλήρη σειρά ελαστικών Turanza T005 από 17”–21”. Με την τοποθέτηση των Bridgestone, το νέο στυλ και οι δυναμικές γραμμές του gran turismo μετουσιώνονται σε μία σπορ εμπειρία οδήγησης με τον οδηγό να κατέχει τον έλεγχο. Τα ελαστικά προσφέρουν τέλειο χειρισμό στην οδήγηση, εξαιρετική απόκριση διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, η Bridgestone έχει ενσωματώσει στο ελαστικό Turanza την τεχνολογία B-Silent® στις ζάντες από 19 "έως 21", προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το θόρυβο εντός του οχήματος σε όλες τις οδικές επιφάνειες και να αυξήσει σημαντικά την άνεση του οδηγού. Με την ενσωμάτωση ενός στοιχείου αφρού από πολυουρεθάνη ανοικτών κυψελών που εφαρμόζεται στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού, η τεχνολογία λειτουργεί άμεσα για να μειώσει τον συντονισμό της κοιλότητας του αέρα του ελαστικού που παράγεται από τους κραδασμούς του αέρα. Αυτό συμβάλλει στη μείωση του θορύβου της καμπίνας του οχήματος σε σύγκριση με τα συμβατικά ελαστικά, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση και η δυναμική του ελαστικού.

Ο Christophe de Valroger, αντιπρόεδρος Αρχικού Εξοπλισμού της Bridgestone EMEA, σχολιάζει την συνέργια αυτή ως εξής: «Με το Turanza T005, η Bridgestone συνεχίζει να επιδεικνύει μια καινοτόμο προσέγγιση στους τομείς της τεχνολογίας των ελαστικών και της ασφάλειας στην οδήγηση. Το Turanza T005 επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν την οδήγησή τους και να διατηρούν τον έλεγχο ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης. Ως αξιόπιστος συνεργάτης της Audi, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Turanza T005 αποτελεί το ελαστικό που επιλέχθηκε για το νέο A7.

Bridgestone Turanza T005: τα ελαστικά που επιλέχθηκαν για το νέο Audi A7

Η Bridgestone, η Νο 1 εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο1, προτιμάται ως συνεργάτης από τον κατασκευαστή αυτοκινήτων Audi. Μόλις τον περασμένο χρόνο, η Bridgestone εφοδίασε με ελαστικά περίπου 300.000 οχήματα Audi σε 11 μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των A3, A8, Q2 και Q7. Η ειδική σήμανση AO (Audi Original) επάνω στο ελαστικό εγγυάται την τέλεια αντιστοιχία με το καινούργιο όχημα και εξασφαλίζει το γεγονός ότι έχει αναπτυχθεί και αξιολογηθεί από κοινού από τους μηχανικούς της Bridgestone και της Audi.

1 Με βάση τις πωλήσεις ελαστικών του 2016. Πηγή: Tire Business 2017 – Παγκόσμια Κατάταξη Εταιριών Ελαστικών.

 

Πληροφορίες 

Βιβή Σταμπέλου
210 8196954
vstampelou@elastrak.gr

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επίκαιρα νέα και φωτογραφικό υλικό, ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και επισκεφθείτε μας στις ιστοσελίδες μας www.bridgestone.gr και www.elastrak.gr.

Η Bridgestone EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αποτελεί θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, της μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Bridgestone EMEA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Σε ολόκληρη την περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και σχετικά με τα ελαστικά, ένα βασικό Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης και ένα πεδίο δοκιμών Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone EMEA πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και σε όλο τον κόσμο.