ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η Elastrak ενισχύει την αγορά των ελαστικών Bridgestone με μία μοναδική προωθητική ενέργεια για τον μήνα Οκτώβριο

Η Elastrak ενισχύει την αγορά των ελαστικών Bridgestone με μία μοναδική προωθητική ενέργεια για τον μήνα Οκτώβριο

Η Elastrak επιθυμώντας να ενισχύσει την αγορά ελαστικών μάρκας Bridgestone, σας κάνει δώρο τα καύσιμα σας.

Έχετε επιβατικό ή 4x4 όχημα με ελαστικά διαμέτρου ζάντας από 17’’ και πάνω;

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα κορυφαίας ποιότητας, απόδοσης και αντοχής ελαστικά Bridgestone, τώρα κερδίζετε δώρο - καύσιμα, αξίας από 20 έως 60 ευρώ για κάθε τετράδα ελαστικών.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει για το διάστημα από 1η έως και 31 Οκτωβρίου 2020 έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και τα κουπόνια καυσίμου εξαργυρώνονται σε πρατήρια της εταιρείας BP.
Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές!☎ 210 8196954
vstampelou@elastrak.gr

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bridgestone επισκεφθείτε το www.bridgestone.gr ή ακολουθήστε μας στο Facebook,  Instagram, YouTube.

Σχετικά με την Bridgestone στην Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική (EMIA).

Είμαστε η Bridgestone Ευρώπης, Ρωσίας, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής, μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ στον κόσμο. Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια τώρα, παρέχουμε την σιγουριά για να μεταφέρουμε ανθρώπους και αγαθά, όπου πρέπει να πάνε όσο πιο άνετα γίνεται, χωρίς διακοπή.

Σήμερα, σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, εξελισσόμαστε για να παρέχουμε πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Bridgestone EMIA μεταμορφώνεται γρήγορα από έναν παραγωγό κορυφαίων ελαστικών υψηλής ποιότητας σε έναν ηγέτη στις λύσεις κινητικότητας. Καινοτομούμε με πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αιχμής, με μερικά από τα πλέον προηγμένα εργοστάσια της βιομηχανίας, με τεχνολογίες παγκοσμίου επιπέδου και πολυπόθητες συμπράξεις. Καθώς το ταξίδι της μετάβασης συνεχίζεται, εργαζόμαστε για να διαμορφώσουμε το μέλλον της κινητικότητας.